Σύστημα Παρουσίασης Εκλογικών Αποτελεσμάτων Περιφέρειας Ιονίων Νήσων
 

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ
Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Καλώς ήλθατε στον επίσημο δικτυακό τόπο παρουσίασης αποτελεσμάτων των Αυτοδιοικητικών Εκλογών & Ευρωεκλογών της 18ης & 25ης Μαΐου 2014 για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Επιλέγοντας τον αντίστοιχο σύνδεσμο, μπορείτε να ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα προηγούμενων εκλογικών αναμετρήσεων, ή για τα αποτελέσματα της τρέχουσας εκλογικής αναμέτρησης σε πραγματικό χρόνο.

Τα επίπεδα εμφάνισης και εκτύπωσης αντιστοιχούν στη γεωγραφική κατανομή της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, και κατηγοριοποιούνται ανά συνδυασμό για το σύνολο της γεωγραφικής επικράτειας της Περιφέρειας, αλλά και ανά περιφερειακή ενότητα, δήμο, δημοτική ενότητα, δημοτική – τοπική κοινότητα, εκλογικό κέντρο και υποψήφιο.

Ειδικά για την εκλογική αναμέτρηση των ευρωεκλογών, το σύστημα παρέχει τη δυνατότητα εμφάνισης και συγκριτικών αποτελεσμάτων μεταξύ των ετών 2009 και 2014.

Από τις καρτέλες στο πάνω μέρος της σελίδας, επιλέξτε την εκλογική διαδικασία για την οποία επιθυμείτε να ξεκινήσει η παρουσίαση.

Για το σύστημα εκτυπώσεων αναφορών & συγκεντρωτικών καταστάσεων, κάντε κλικ εδώ.

* Για τη βέλτιστη εμφάνιση & λειτουργία των σελίδων των αποτελεσμάτων, συστήνεται η χρήση των Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera
(πρόσφατα ενημερωμένων εκδόσεων) ή Internet Explorer εκδόσεις 9, 10 & 11.

 
Valid XHTML 1.0!     © ® 2014 Περιφέρεια Ιονίων Νήσων - Δ/νση Διαφάνειας & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης
    Σχεδίαση - Δημιουργία: Θάνος Κατσαρός, Νίκος Ευαγγελάτος